Ambachtelijk huisgebrande
specialty koffie
Ambachtelijk huisgebrande
specialty koffie
Biologische thee
en accessoires
Biologische thee
en accessoires
Gratis verzending in Groot Poperinge, Heuvelland en Ieper
Gratis verzending in Groot Poperinge, Heuvelland en Ieper

Of course size matters nobody wants a small cup of La-Thé!

Ons verhaal

Hallo! Wij zijn Febe en Jesse, de oprichters van La-Thé. Lees je even verder? Dan vertellen we graag hoe wij te werk gaan!

Sinds maart 2020 gingen wij van start met onze eigen microkoffiebranderij en theehandel.

In onze microbranderij, branden we de koffie volgens specifieke brand- en smaakprofielen. Doordat we in kleine volumes branden, kunnen we het brandproces volledig controleren en ervoor zorgen dat het smaakprofiel van de boon precies goed is. Wij werken bewust niet met een grote voorraad aan gebrande koffie, maar werken volgens het 'roasting on demand'-principe. We branden dus wekelijks verse koffie!
We kiezen ervoor om enkel te werken met echte specialty koffiebonen van topkwaliteit! Deze komen bij onze importeur rechtstreeks van de boeren en is dus volledig traceerbaar.
Met andere woorden: heerlijke koffie voor een eerlijke prijs!

Naast onze heerlijke verse koffie kun je bij ons ook terecht voor een lekker kopje thee. Met onze kennis als theesommelier selecteerden we meer dan 50 soorten biologische losse thee en Matcha. Van klassieke pure thee tot hedendaagse, verrassende kruiden- en fruitinfusies. Voor elke theefanaat wat wils!

Binnenkort zullen we onze passie en kennis ook verderzetten en openen we een eigen koffie- en theebar in hartje Poperinge!

Ontdek, san-thee en tot snel!

Febe en Jesse